Реклама.

воскресенье, 13 марта 2011 г.

Жириновський пропонує переселити японців в Росію задля збереження їх нації.


Віце-спікер Держдуми Росії від фракції ЛДПР Володимир Жириновський вважає, що мешканці Японії мають залишити небезпечні для життя острови і переселитися на вільні російські території.


"У зв'язку з останніми подіями в Японії фракція ЛДПР пропонує уряду Росії звернутися до японців з рекомендаціями розпочати консультації з питання переселення мешканців островів на територію Росії", - заявив Жириновський.

За його словами, "у нас повно місць, де є до чого докласти руки і мізки, особливо японські".

"Нехай будують собі житло, вони самі себе забезпечать, нехай приймають громадянство в установленому порядку, вчать російську мову та асимілюються", - пропонує політик.

Жириновський також висловив думку, що японські острови непридатні для постійного проживання, вони надзвичайно вразливі для природних катаклізмів.

"Росія на порядок стабільніша в цьому аспекті", - підкреслив він.

З точки зору віце-спікера, це "питання непусте, оскільки мова йде про загрозу зникнення японської нації в осяжній перспективі".

"Ми в даному випадку нічого не ділимо, ніяких островів, ми пропонуємо уникнути гуманітарної катастрофи. Нехай їдуть на вільні простори, будуються, забезпечують себе, нашим не завадять, а Росія лише виграє від того, що до нас приєднається такий працелюбний народ ", - вважає Жириновський.

Він також наголосив, що історично деякі російські етноси мають спільне коріння з японськими.

Як відомо, за останні дві доби в Японії зафіксовано вже понад 300 землетрусів магнітудою від 3,0 до 9,0.

Те, що відбулося в п'ятницю землетрус магнітудою 8,9 на північному сході Японії визнано національним метеорологічним агентством найсильнішим за всю історію спостережень.

Число жертв руйнівного землетрусу і цунамі в Японії перевищила тисячу осіб. Проте спостерігачі не сумніваються, що понад 10 тисяч загиблих в результаті землетрусів буде тільки в одній японській префектурі Міягі, яка найбільше постраждала від стихійного лиха.

Комментариев нет:

Отправить комментарий